NEAREVIEW.COM

Wells Fargo Bank, Spring Valley NY

Address 154 Spring Valley Market Pl, Spring Valley, NY, United States
Phone +1 845-425-9200
Hours
Monday9:00am-5:00pm
Tuesday9:00am-5:00pm
Wednesday9:00am-5:00pm
Thursday9:00am-5:00pm
Friday9:00am-5:00pm
Saturday9:00am-12:00pm
Website wellsfargo.com
Categories Bank
Rating 1 3 reviews
Nearest branches
Wells Fargo Bank — 202 Mamaroneck Ave, White Plains, NY, United States
Wells Fargo Bank — 243 S Ridge St, Rye Brook, NY, United States
Wells Fargo Bank — 2415 Broadway
Wells Fargo Bank — 535 7th Ave
Similar companies nearby
KeyBank — 46 College Ave, Nanuet, NY
KeyBank — 87 NY-59, Monsey, NY, United States

Wells Fargo Bank reviews

3
Sort by: date highest rated lowest rated most helpful
Ah Greatman
July 31, 2023 6:48 pm

It is consistently frustrating to encounter long queues at this particular location, as they seem to have an insufficient number of staff members manning the counters.

Sarah
June 25, 2023 2:43 am

I went there to get checks, the lady in the front Angeline said my name doesn't match with the name in the account, I explain that I changed my name, I gave her my new ID because she requested it and she didn't help me, the tone on her voice wasn't nice.

Afterwards the manager Stephanie came, they talk about me and laugh so hard that everyone in that place could hear them making fun of me. If you're a part of LGBTQ+ they will screaminate you.

Sara
May 17, 2023 12:50 am

MONDAY MAY 15TH I HAD AN APPOINTMENT AT 4: 00PM AT SPRING VALLEY WELLS FARGO. I WASN'T SEEN UNTIL 4: 20 PM BECAUSE APPARENTLY SOMEONE WHO DID NOT HAVE AN APPOINTMENT BUT WANTED SOMETHING NOTARIZED WAS PUT IN FRONT OF ME. ONCE I WAS SEEN I TOLD THE ASSOCIATE I WANT TO OPEN A MINOR PERFORMER TRUST ACCOUNT. THE ASSOCIATE EXPRESSED TO ME THEY HAVE ONLY DID THIS ONCE AND IT WAS SIX OR SEVEN YEARS AGO AND WAS UNSURE HOW TO OPEN A PERFORMER TRUST ACCOUNT. THE ASSOCIATE CALLED THE BACK OFFICE FOR ASSISTANCE. THE BACK OFFICE AND ASSOCIATE TOLD ME MY CHILD MUST HAVE AN AGENCY OR A JOB BOOKED IN ORDER TO OPEN A PERFORMER TRUST ACCOUNT. THEY BOTH SAID THIS EVEN AFTER I GAVE THE ASSOCIATE THE FORM WITH THE REQUIREMENTS I NEED IN ORDER TO BOOK A JOB OR AN AGENCY. THE ASSOCIATE ALSO SAID MAYBE I CAN GO TO A DIFFERENT BANK AND MAYBE THEY CAN OPEN ONE FOR ME. THE ASSOCIATE WAS LATE TO MY APPOINTMENT AND THEY WASTED MY TIME. I WALKED OUT THE BANK WENT ON WELLS FARGO AND CONTACTED NYACK WELLS FARGO BRANCH AND EXPRESS TO THEM THAT I WANT TO OPEN A MINOR PERFORMER TRUST ACCOUNT. I WENT ONLINE BOOK MY APPOINTMENT FOR MAY 16TH. THE ASSOCIATE WAS VERY HELPFUL I ALSO GAVE HER THE REQUIREMENTS I NEED IN ORDER OBTAIN AN AGENCY OR BOOK A JOB. SHE ALSO CALLED THE BACK OFFICE, WHICH I'M SURE IS THE SAME FOR ANY BRANCH AND NOW WE HAVE OUR MINOR PERFORMER TRUST ACCOUNT. IT WAS VERY SIMPLE. I WAS QUITE CONFUSED WHY SPRING VALLEY WELLS FARGO COULD NOT DO THE SAME. THEY DIDN'T EVEN TAKE THE TIME TO READ THE FORM AND SEE THE REQUIREMENTS AND KNOW THAT I NEED A TRUST ACCOUNT BEFORE JOBS CAN BE BOOKED. RIDICULOUS AND FOOLISH. THANK YOU NYACK WELLS FARGO.

Add review